parfum

Desi este evident ca un parfum imitatie este mult mai ieftin si usor de gasit ca unul veritabil, multi consumatori nu stiu cum sa deosebeasca un parfum falsificat de unul real. Un parfum contrafacut nu doar ca dezamageste, dar poate fi si daunator pentru sanatate. Sunt cateva semne care va pot ajuta sa deosebiti un parfum veritabil de unul falsificat. Aici va prezentam cateva indicii care va vor ajuta sa identificati chiar si cele mai bune marfuri contrafacute.

Verificati cu grija ambalajul

ambalaj

Sursa foto: bubr

Parfumurile veritabile care sunt realizate în laboratoare speciale sunt ambalate in celofan lipit de cartonul cutiei, care adera usor la ea. Cele contrafacute se desfac cu usurinta si se pot lipi la loc.

Margini lipite inegal

margini

Daca ambalajul de plastic este lipit in mod inegal sau are lipici in exces atunci parfumul nu este autentic. Cele veritabile au ambalajul de celofan lipit impecabil.

Suportul interior de carton

suport

Sursa foto: lubimaidacha.mirtesen

Ambalajul parfumurilor veritabile este dintr-un carton de buna calitate, proiectat sa protejeze sticla. Acolo in interior trebuie sa existe o forma speciala care mentine sticla in locul ei, daca e vorba de un parfum veritabil. Cartonul trebuie sa fie alb impecabil, nu gri.

Etichete si inscriptionare

etichete

Sursa foto: bubr

  • Priviti cercul auriu. Sageata ce arata spre dreapta este intotdeauna neagra iar cea aurie arata spre stanga
  • Cand cumparati un parfum, priviti cu atentie pe internet cum arata originalul. Cea mai mica diferenta indica un fals.

Design

design

Sursa foto: dior makeup

Priviti exact numele si marca parfumului. Exista variante care imita perfect parfumurile originale, nu va lasati pacaliti.

Culoarea parfumului

culoare

Sursa foto: chanelmademoiselle

Marcile faimoase de parfumuri nu folosesc mult colorant in produse, asa ca un parfum original este pal ca nuanta. Culorile tipatoare sunt semnul unor parfumuri contrafacute.

Capacul parfumului

capac

Sursa foto: upsocl

Verificati daca capacul este perfect simetric si creat ingrijit, in caz contrar e vorba evident de un fals.

Numarul de serie

serie

Sursa foto: bubr

  • Numarul de serie este indicat pe capac, scris si nu lipit!
  • Numarul de serie trebuie sa fie acelasi pe cutie si pe sticla de parfum. Pe cutie este imprimat.

Sticla de parfum

sticla

Un parfum autentic va avea o sticluta de calitate, cu suprafata neteda. Sticla unui parfum contrafacut este mai rudimentara si mai prost construita.

De la ambalaj la capac, fiecare detaliu conteaza. Daca inspectati cu grija un parfum contrafacut veti gasi cu siguranta imperfectiuni care indica un fals evident.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *