botezz.ro

Marturiile de botez nu sunt elemente noi in cadrul decorului.  Acestea au in spate o poveste veche ce urmeaza principiul amintirii, oferirii unui obiect care sa ramana o amintire a evenimentului in cauza, de unde si numele sugestiv de marturii. Intr-o alta maniera, prin a oferi un cadou simbolic se dorea si transmiterea multumirilor pentru participare.

Pentru ca un astfel de gest este politicos si dragut s-a mentinut pana in zilele noastre si desi astfel de evenimente sunt tot mai moderne si cu tematici pe masura se pastreaza ideea de marturii. Acestea trebuie sa aiba si o nota personalizata si pentru a deservi realmente scopului si vin la pachet cu eticheta cu numele micutului crestin, cu data evenimentului, cu text scurt de multumire, etc. Se poate opta ca marturiile sa nu fie ambalate, insa o astfel de eticheta nu are cum sa lipseasca.

Ce poti alege

De regula se aleg acele marturii botez ce corespund cu tematica evenimentului. Poate fi vorba despre o poveste sau o tematica ce tine de un erou al basmelor binecunoscute. Daca se merge pe ideea clasica de petrecere de botez, cel putin eleganta si bunul gust reies si din astfel de alegeri ale micilor obiecte ce devin marturii. Cert este ca simplistic nu isi prea regaseste un loc aici.

Iata si ce optiuni exista – si de unde te poti inspira – in colectiile de marturii botez de la BotezZ.ro, magazin online specializat pe nisa de trusouri, haine si accesorii pentru botez:

  • Marturie Biberon – poate ca una dintre cele mai indragite obiecte sunt tocmai acestea. Au un aspect sofisticat si se incadreaza in cadre elegante. Pot fi realizate in functie de culorile dorite, cu un continut adaptat de asemenea. Sunt adorabile fara doar si poate si exprima intocmai ideea de eveniment dedicat celui mic.
  • Marturii Botosei – un alt element interesant este legat de marturiile ce au forma de botosei. Si acestia se pot adapta pentru a fi potriviti la un botez al unei fetite sau pentru cel al unui baietel, fiind alesi cromatic vorbind dupa bunul plac. Sunt lucrati manual, completati de un buchet mic de flori, elemente deocrative adorabile ce definesc evident ideea unui botez.
  • Marturii Carucior – bomboanele sunt de regula o prima alegere cand vine vorba de marturiile pentru botez. Acestea pot fi integrate intr-un carucior lucrat cu atentie, un mini carucior decorativ care se completeaza cu fluturasi si tot felul de alte elemente – se pot comanda dupa preferintele fiecaruia.
  • Sticlute – pentru alte tipuri de marturii se poate opta pentru sticlute vintage, accesorizate cu fundite, alese cromatic dupa bunul plac, personalizate. Acestea dispun de o dantela ce imbraca sticluta, sunt elegante si pot fi alese atat pentru un botez de fetita, cat si pentru un botez de baietel. Pot fi umplute cu lichide parfumate, cu creme, cu miere de ce nu, si  lista este una destul de bogata din acest punct de vedere.

Marturiile sunt o alta provocare estetica si decorativa pentru parinti. Unii aleg sa le aseze chiar pe masa, la locul fiecarui invitat. Dat fiind ca vor face parte din acest decor cu atat mai mult va conta ca acestea sa fie pe aceeasi lungime de unda cu decorul evenimentului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *