salus

 

In pragul iernii si mai ales cand facturile aferente folosirii centralei pentru furnizarea caldurii incep sa se adune, exista o tot mai mare preocupare pentru ceea ce tine de metode avantajoase si de echilibru intre preturi si confort. Asadar, gama de termostate ar putea fi un raspuns potrivit.

Mai mult decat un termostat simplu, o recomandare este legata de modelul de termostat Salus iT 600. Un astfel de produs este fara doar si poate o emblema a modernului, cel care aduce numeroase beneficii. Desigur, intrebarea fireasca ce vine imediat este referitoare la ce anume aduce in plus fata de cele clasice de pe piata. Ei bine, remarcabil din punct de vedere al fuctionalitatii, se pare ca acesta este o combinatie de functii menite sa ofere si confort si sa nu implice acea investitie exagerat de mare.

Salus iT 600

In prima faza se poate defini ca fiind un dispozitiv usor de instalat, care sa comunice cu centrala si in functie de dorintele utilizatorului, sa ofere gradul de confort dorit. Controleaza in principal ceea ce tine de centrala, insa are capacitatea de a face asta cu toate dispozitivele electrice ale casei si cu alte sisteme de incalzire. Spre exemplu, daca dispuneti de panouri solare sau de incalzire prin pardoseala toate acestea pot fi de asemenea controlate prin intermediul aceluiasi dispozitiv.

Este wireless, conectarea intre acestea nu necesita fir. Asta aduce de asemenea un avantaj, avand in vedere ca un fir ar putea crea probleme, legate de modul de plasare spre exemplu a termostatului cu pricina. De asemenea, contribuie ca per total imaginea sa fie una de eleganta si nu cu fire ce ies in evidenta. Minimalist ca si stil am putea spune.

Acest tip de control se va rezuma in cele din urma la folosirea unei aplicatii pe smartphone. Asadar, cu o simpla conexiune la internet si prin intermediul unei aplicatii controlul este unul facil, chiar si cand plecati de acasa. Iata asadar ca este vorba de un alt avantaj, in comparatie cu alte tipuri de termostate. Exista spre exemplu functia de vacanta, care sa va ajute sa controlati temperatura ambientala intr-un mod cat mai avantajos: cat sunteti plecati centrala este inchisa, insa se deschide in prealabil, fiind programata sa va “pregateasca” ambientul, pentru momentul in care veti reveni acasa.

Concluzie

Una peste alta, un termostat este de la sine inteles ca prezinta anumite avantaje. Acesta face ca acel control asupra centralei sa va faca facturile mai mici. Chiar daca aparent este prea putin relevant, per total costurile cu care treceti iarna, din punct de vedere al caldurii, nu sunt de neglijat.

Mai cu seama cand sunteti si genul care nu isi petrece cea mai mare parte a timpului acasa, atunci un termostat va fi si cel care va reduce costurile insa fara a crea un disconfort sau compromis. Pentru ca a inchide centrala efectiv nu este cea mai buna solutie; expertii spun ca la momentul la care veti deschide iar centrala, aceasta va consuma chiar mai mult pentru a crea ambientul calduros necesar – a se lua in calcul ca peretii se racesc complet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *