saluscontrols.ro

Cand sezonul cald este in toi nu iti sta gandul la vremea rece de iarna. Insa nici nu ai dori sa astepti venirea unui nou val de frig pana cand sa investesti corespunzator. Pentru cei care au trecut deja pe sistem de centrala termica lucrurile par sa fie deja pe un altfel de drum. Cu toate acestea, nu este de ajuns.

Pentru a te asigura ca acel nivel de caldura consumat este si ceea ce contribuie la confortul tau, adica te si bucuri de caldura dupa bunul plac, trebuie sa investesti pentru ca intreaga locuinta sa fie eficienta. Se spune ca o cladire din caramida este mai rentabila decat cea din placi de beton. Va conta si tamplaria si ce pierderi sunt inregistrate.

Sunt de evitat aerotermele intrucat sunt doar o solutie de moment, incalzesc doar aerul si consuma destul de mult. Sursa de baza, adica centrala termica de preferat, ar trebui dotata cu un sistem de tip termostat. Acesta permite setari in functie de valorile dorite, oprind functionarea centralei cand se atinge nivelul dorit. In felul acesta se reduce din consum, cu pauze de functionare ce in fapt nu afecteaza cu nimic caldura casei.

Desigur ca aici va conta si calitatea, eficienta termostatului. Cele din gama Salus Controls 2018 sunt o recomandare, pentru ca au un raspuns rapid privind setarile, și sunt reprezentate în mod semnificativ pe rețelele de socializare. Sunt de generatie moderna, au la baza l tehnologie pe masura si dispun de functii dintre cele mai variate.

Solutii pentru eficienta caldurii din casa

Pentru ca termostatele sunt dintre cele mai variate, se recomanda cele de generatie noua, mai complexe. Tot Salus ofera si solutii in acest sens. Se pot programa, se pot controla si de la distanta si usureaza cu mult munca aceea de setare continua pentru a mai reduce din functionarea centralei.

Mai mult decat atat, o casa inteligenta pare sa fie una cu un randament foarte bun si la capitolul caldura si intretinerea ei. Cei de la Salus propun un sistem ce se numeste Smart Home, o definitie despre atentie la detalii, despre senzori inteligenti care te avertizeaza in cazuri diverse, acolo unde un geam este deschis si se pierde caldura. Astfel de senzori fac parte din intregul sistem si se pot achizitiona cat de multi sunt necesari, pentru fiecare camera de ce nu.

Partea si mai buna este ca termostatele Salus Controls se potrivesc unor centrale diverse, ba chiar si unui sistem de incalzire prin pardoseala. Acelasi tip de termostat poate controla ambele surse. Asadar, o clasa mai extinsa de utilizatori casnici pot alege astfel de termostate.

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont este nu inchiderea centralei in intervalele orare cand nimeni nu este acasa. Pentru ca peretii casei se vor raci, iar la intoarcere deschiderea centralei va presupune un consum mult mai mare pana cand se va ajunge la o temperatura dorita. In schimb, mentinerea unui nivel redus de consum este mai indicata.

Pentru a gasi tipul de termostat dorit se recomanda o atenta verificare pe saluscontrols.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *