Stailer sau cum poți ajunge chiar azi pe scaunul stilistului pentru o schimbare de look

stailer

Despre Stailer poate ai mai auzit și cu alte ocazii, dar dacă nu ai început încă să folosești aplicația sau platforma înseamnă că nu știi cât este de util Stailer. Poate deveni agenda ta personală pentru programările la salon care te scapă de foarte multe bătăi de cap. 

Dacă vrei poți ajunge chiar astăzi la salon dacă alegi să realizezi o programare prin aplicatia Stailer. Trebuie doar să descarci aplicația și să creezi un cont. Informațiile pot fi completate automat dacă alegi să te conectezi prin contul de Facebook. 

Mergi chiar azi la salon

Cum fiecare săptămână de muncă este obositoare de cele mai multe ori și parcă îți pierzi toată energia pe la jumătatea săptămânii, alege să ai puțin timp pentru tine care să vină ca un boost de energie. Mergi la salon în zilele în care simți că nu mai poți pentru a avea parte de răsfăț și relaxare.

Când ai pauza de masă la muncă poți accesa Stailer și cauți stiliștii disponibili din orașul tău care au chiar azi un loc liber la ora la care termini programul de muncă. Înainte să ajungi acasă treci pe la salon pentru a beneficia de orice serviciu îți dorești. Astfel poți avea parte de relaxare și chiar de o schimbare de look de ce nu, chiar atunci când ai nevoie sau când simți nevoia de o pauză. Pentru a afla mai multe informații despre cum poți găsi chiar azi un loc liber la salon citeste si articolul de aici.

Programările sunt salvate în contul tău

Dacă utilizezi platforma nu este obligatoriu să creezi un cont. La aplicație însă situația este alta și pentru a o putea accesa va trebui să creezi un cont, ceea ce nu durează prea mult și nu este complicat. 

Este mai simplă cea de a doua variantă pentru că în cont vor fi salvate toate programările pe care le ai, cele la care ai fost și cele viitoare. Astfel poți vedea oricând informațiile în caz că nu mai ști unde este locația sau alte detalii de acest gen. 

Setează reminderul dacă uitarea este al doilea tău prenume

Sunt multe persoane care uită ce au de făcut chiar imediat după ce le-a fost dat un task. Deseori este chiar de înțeles pentru că prea multe griji și prea mult stres ne pot afecta. Astfel că atunci când vorbim despre programările la salon nu trebuie să îți mai bați capul.

Stailer s-a gândit și la cei mai mereu ocupați sau la cei uituci din fire și are disponibil un reminder. Poți seta ca acest reminder să ajungă la tine atunci când consideri că te ajută, astfel încât să îți amintești de programarea pe care ai făcut-o. Constă într-un mesaj text pe care îl primești pe telefon în care sunt notate toate detaliile cu privire la programare. 

Alege deci acest mod mult mai simplu pentru a te programa la saloanele de beauty exact atunci când îți dorești sau când ai nevoie. Descoperă Stailer și toate beneficiile cu care vine la pachet.

Contact:

support@stailer.ro

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *